Ahtem Seytablayev «Yıldızlarnen oyunlar» leyhasınıñ iştirakçisi olacaq

22.07.201715:06

Belli rejissör ve aktör Ahtem Seytablayev ukrain «1+1» telekanalında «Tantsi z zirkamı» («Yıldızlarnen oyunlar») populâr leyhasında iştirak etecegi aqqında ilân etti.

O, bu künleri «Vremâ i Steklo» gruppasınıñ iştirakçisi ve «Golos. Diti-4» («Ses. Balalar-4») idmancısı Nadâ Dorofeyevadan #танціззіркамиchallenge davetini qabul etti.

Ahtem Seytablayev Facebook saifesinde paylaşqan video muracaatında añlattı ki, qızları içün oynamağa ögrenecek ve «Karmen» spektaklinden bir qaç pa icra etti.

«Er keske güzel Almatı şeerinden selâmlar olsun! Dostlar, men Nadâ Dorofeyevadan #танціззіркамиchallenge davetini aldım – men onı qabul etem. Ve memleketniñ baş oyun şousı olğan «Tantsi z zirkamı» leyhasınıñ iştirakçisi olacam, çünki bir vaqıt qızlarım Nazlı ve Sofiyağa söz berdim ki, babası bir kün güzel oynamağa ögrenecek», – dep ayttı rejissör.

Aynı vaqıtta populâr aktör ve rejissör #танціззіркамиchallenge davetini belli ruhiyatçı Natalya Holodenkoğa yolladı.

Bir qaç afta devamında bütün Ukraina #танціззіркамиchallenge közete, onıñ neticesinde «1+1» telekanalında «Tantsi z zirkamı» yañı leyhası iştirakçileriniñ adları belli ola.

Ahtem Seytablayev «Haytarma» birinci qırımtatar filminiñ rejissörı ve baş rolüniñ icracısı ola. 2017 senesi Ekinci cian cenki vaqtında Qırım almanlar tarafından zapt etilgende aman-aman yüz yeudi balasını qurtarıp saqlağan qırımtatar qadını Sayde Arifova aqqında onıñ «Başqasınıñ duası» yañı filminiñ taqdimi olıp keçti.

Avdetniñ evel bildirgenine köre, bu sene fevral ayında Ahtem Seytablayev «Qırım evi» devlet müessisesiniñ reisi oldı.

İçtimaiy ağlarda Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki saifelerimizge, bunen beraber, Telegramda kanalımızğa qoşulıñız ve eñ aktual ve meraqlı malümatlardan haberdar oluñız.

Фото аватара

Автор: Редакция Avdet

Редакция AVDET